ARTVİN / ŞAVŞAT - Şavşat Çok Programlı Anadolu Lisesi

Şavşat Çok Programlı Anadolu Lisesi

0(466) 517 10 16
Adres
YENİKÖY MAH. ATATÜRK CAD. ŞAVŞAT ANADOLU LISESI NO 136 İÇ KAPI NO 1 ŞAVŞAT / ARTVİN
Vizyon
Geçmişini ve atasını tanıyan ve seven,milli ve manevi değerleri koruyan ,bilgi ve teknoloji ile donatılmış,kendisine,ailesine ve ülkesine yararlı ,çağdaş ,laik ve demokrat bir gençlik yetiştirmek.
Misyon
Atatürk´ün göstermiş olduğu yolda ,laik,bilimsel ve çağdaş eğitim öğretim ile;  Öğrencilerin bireysel ilgi ve yeteneklerine göre gelişimlerini sağlar.  Bir yüksek öğretim programlarına gidebilmeleri için gerekli bilgileri kazandırır.  Mesleki ve Teknik Eğitim ile kaynakları verimli kullanılabilen ,Ülke ekonomisine katkı sağlayacak bireyler yetiştirir.  Yüz yüze eğitim ile öğrenim hakkını kaybetmiş ya da meslek edinmek isteyen her yaştaki insanımıza hizmet verir.  Çevre il ve ilçeler ile yöremizde maddi imkandan yoksun öğrencilere de parasız yatılı okuma imkanı sağlar.İşte biz profesyonel kadromuzla bu misyonumuzu gerçekleştirmek için varız,var gücümüzle çalışırız.
Kalorifer-Doğal gazlı
Karayolu
Servis Bilgisi
Artvin-Şavşat arası 06.00-18.00 saatleri arasında minübüslerle ulaşım sağlanmaktadır.
Şehir
Okulumuz ilçe merkezinde olup İl merkezine uzaklığı 60 km dir
Okulumuz sınavsız öğrenci almaktadır.
Her yıl lisans ve ön lisans bölümlerine % 35 oranında öğrenci gönderilmektedir.